Gelukkige kopers: Charlie en Jasmijn

Wat is het toch altijd leuk om blije kopers aan tafel te hebben. Charlie en Jasmijn kochten onlangs een Hofwoning in Blent. Hun eerste koophuis! Komende tijd volgen wij ze in het proces van ondertekenen tot aan de oplevering.

Even kennismaken.

Charlie: “Op 30 maart kregen we een telefoontje van de makelaar met het bericht dat we een optie hadden op bouwnummer 35. Niet lang daarna tekenden we voor ons droomhuis. We hebben beiden gestudeerd en op kamers gewoond in Nijmegen. Na onze studietijd zijn we gaan samenwonen in een huurappartement en startten we de zoektocht naar een koopwoning.” 

Jasmijn: “Dat viel helaas niet mee. We zijn verknocht aan Nijmegen en omgeving, maar het was lastig iets te vinden wat voldeed aan onze wensen en ons budget.”

“Het nieuwbouwproject Blent was voor ons een droom. Een mooie plek met gevarieerde woningen. Een woning die voldoet aan alle nieuwe eisen en dus energiezuinig is. Na de tekeningen flink bestudeerd te hebben, schreven we ons in en kregen we onze voorkeurswoning toegewezen. We zien onszelf hier nu al wonen. In ons hoofd lopen we al door de woning en maken we plannen over wat de beste indeling is. Het is lastig om bij de basis te blijven en niet al bezig te zijn met de inrichting. We kijken uit naar de toekomst en houden nauwlettend alle ontwikkelingen in de gaten.

 

Volgen jullie ons avontuur?