Al het goede om de hoek.

Wie Nijmegen kent, weet dat de ligging van Nijmegen-Noord ideaal is. Hier woon je in de luwte van de stad, nabij de prachtige uiterwaarden en profiteer je met het nieuwe winkelcentrum van alle gemakken om de hoek.

Hof van Holland.

Blent ligt in de wijk Hof van Holland. In dit stedelijke hart ervaar je het nieuwe stadse wonen. Een plek waar bewoners en mensen uit de omgeving komen voor de dagelijkse voorzieningen en gezelligheid. Het is er levendig, maar niet druk. De prettige inrichting, slimme mobiliteitsoplossingen en de nabijheid van het groene landschap zorgen voor een ontspannen sfeer. Hof van Holland kent een grote diversiteit aan woningtypes en sferen per buurt. Alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik. Het nieuwe winkelcentrum om de hoek vormt vanaf 2023 letterlijk het kloppend hart van de wijk.

Bekijk de afbeelding in het groot.

Tussen station en winkelcentrum.

Aan de zuidoostzijde van Hof van Holland, tussen het station en het winkelcentrum, komt Blent. Hier komen twee werelden bij elkaar: hoogstedelijk wonen in een appartement nabij het station en gezellig wonen in een stadswoning nabij het groen. De noordzijde vormt een nieuwe skyline met stedelijke allure, bestaande uit zes mixed-use gebouwen met kleine horeca en commerciële voorzieningen en een parkeerhuis. De zuidkant van Blent typeert zich als een gezellig, groen buurtje met een grote diversiteit aan grondgebonden woningen.

Hub-locatie.

Nijmegen-Noord is een echt hub-locatie. Nice to stay in, easy to go out. Blent ligt tussen de Oversteek, de Spoorbrug en de Waalbrug, de stadsbruggen van Nijmegen. Dit betekent dat je met de elektrische fiets binnen 20 minuten op de universiteit of op de HAN bent. Het centrum van Nijmegen is zelfs nog dichterbij. Fiets je via de Oversteek, dan kom je in het bruisende Nijmegen West waar met de Vasim en NYMA nog echte rafelranden te vinden zijn met culturele festiviteiten. Vanuit Blent loop je in 5 minuutjes naar Station Lent. De perfecte treinverbinding richting Arnhem, Nijmegen, Venlo en Den Bosch. Toch met de auto op pad? Dan zit je binnen vijf minuten op de A325 en de A15.

Lokale hotspots.

Woon je in Blent, dan bevind je je in het hart van Nijmegen-Noord. Het nieuwe winkelcentrum met onder andere een Albert Heijn, HEMA, Aldi, de Nijmeegse koffiebar Bairro Alto, lunchrooms, terrasjes en een versstraat ligt letterlijk om de hoek. De Spiegelwaal is een oase van rust en is bijna een verlengde van je achtertuin. Hier kun je wandelen, sporten, fietsen of afkoelen aan een waalstrandje met een picknick. Centraal in het plan ligt het Rijksmonument Fort Beneden Lent. Dit oude fort wordt een Wijkfort; een stadstuin als ontmoetingsplek met aandacht voor groen en cultureel aanbod. Drink een kop koffie in De Warmoes, de historische tuinderij van Lent, waar je ook zelf groente, fruit en bloemen kunt oogsten. In Blent hoef je niet ver de deur uit voor gezelligheid!

In de buurt van Blent.