Verkoopdatum bekend!

Blent fase 3

Tijd om het met jullie te delen, de datum waarop de 23 Parkwoningen van Blent fase 3 in verkoop gaan! Zit je klaar met je papieren of digitale agenda?

 

Op donderdag 26 oktober om 12.00 uur start de online verkoop!

Vanaf dat moment is het mogelijk om je in te schrijven op jouw favoriete bouwnummer(s). Naar welke woning gaat jouw voorkeur uit? We hebben de gevelaanzichten, plattegronden en verkooptekeningen alvast online gezet, zodat je je goed kunt voorbereiden.

Dit zijn de woningen →

Wandel je mee?

Wil je graag met eigen ogen kunnen zien waar de Parkwoningen van Blent fase 3 komen? Dat kunnen we ons voorstellen! Daarom organiseren we op zaterdag 14 oktober een wandeling naar de locatie. Tijdens de wandeling lopen we ook kort door het omliggende gebied, zodat je een indruk krijgt van de omgeving. De wandeling start om 10.00 uur en duurt ongeveer een uur. We verzamelen onderaan de trap van station Lent. Meld je aan zodat we rekening kunnen houden met je komst!

Aanmelden wandeling →

 

Belangrijke data

Heb je interesse in een Parkwoning? Zet de volgende data dan alvast in je agenda!

 

📋 14 oktober, 10.00 uur – Wandeling naar Blent, verzamelplek trap station Lent
📋 26 oktober, 12.00 uur – Online start verkoop
📋 28 oktober, 11.00 uur – Woonbeurs in het LIV Woonbelevingscentrum
📋 1 november, 12.00 uur – Sluiting inschrijfperiode
📋 2 november – Toewijzing woningen Blent fase 3

 

Woonbeurs LIV Woonbelevingscentrum

Heb je vragen over Blent? Ontmoet het verkoopteam van Blent op de woonbeurs in het LIV Woonbelevingscentrum! De woonbeurs vindt plaats op zaterdag 28 oktober van 11.00 tot 15.00 uur in het LIV Woonbelevingscentrum aan de Verlengde Energieweg 50 in Nijmegen.