We gaan bijna (weer) in verkoop!

De online verkoop van Blent fase 2 – met 43 woningen, verdeeld over drie woningtypes – start al over drie weken! Vanaf donderdag 22 juni 2023 12.00 uur is het mogelijk om je in te schrijven op jouw favoriete bouwnummers. Zet je het in je agenda?

Kavelkaart fase1 bijna uitverkocht

Fase 1 bijna uitverkocht!

De kavelkaart is bijna compleet rood. Na het verkoopsucces van fase 1 gaat nu ook fase 2 in verkoop. Dit zijn 43 prachtige woningen verdeeld over 3 types:  6 Parkwoningen, 14 Singelwoningen en 23 Hofwoningen. De naam zegt het al. Wil je wonen met uitzicht op de fraaie watersingel, geniet je liever van het park met haar prachtige bloesem in het voorjaar of kies je voor het gezellige en kindvriendelijke autovrije hof waar spelen en recreëren alle ruimte krijgt?

Verkoopinformatie fase 2.

De website wordt de komende weken aangevuld met alle woning- en verkoopinformatie van fase 2. Houd de website goed in de gaten en meld je bij interesse aan – als je dit nog niet hebt gedaan – voor de nieuwsbrief van Blent.

 

Meet & greet.

Op zaterdag 24 juni van 10.00 tot 12.00 uur organiseren we wederom een meet & greet. Tijdens dit inloopmoment kun je het verkoopteam ontmoeten en je vragen stellen over het project. Meld je hier aan voor de meet & greet.

Aanmelden Meet&Greet →

Heb je belangstelling in fase 2? Bereid je dan goed voor! Dit kun je doen door de website in de gaten te houden en alle verkoopdocumentatie die er de komende weken op komt te staan goed door te lezen. Maak ook alvast een afspraak met een hypotheekverstrekker zodat je weet wat jouw actuele financiële mogelijkheden zijn.